Mostbet withdrawal time nə qədərdi?

Если нечего сказать по существу, но очень хочется пофлудить, тогда вам сюда...
Ответить
KurnikovMax

Mostbet withdrawal time nə qədərdi?

Сообщение KurnikovMax »

Axşamınız xeyir dostlar mən mostbet-dən pul çıxarmaq istəyirəm mostbet withdrawal time nə qədərdi yəni pul nə vaxt gəlir kartıma. Harda oxudum bəziləri deyir 1 gün bəziləri deyir 1 həftə kimə inanım bilmirəm. Sizdən soruşum kim bu yaxınlarda pul çıxarıb deyə bilər nə qədər çəkdi. Bir də hansı üsul daha sürətlidir kripto ilə yoxsa kartla. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa təcrübənizi bölüşün.
zeus

Re: Mostbet withdrawal time nə qədərdi?

Сообщение zeus »

Mostbet withdrawal time adətən seçdiyin üsuldan asılıdır mən də müntəzəm çıxarıram. Kriptovalyuta ilə çıxarsan bir neçə dəqiqəyə gəlir mən tez-tez USDT istifadə edirəm dərhal keçir. Bank kartı ilə bir qədər uzun çəkir adətən 24 saata qədər mənim son çıxarışım 1 günə gəldi. Minimum çıxarış 50 AZN-dir komissiya almırlar. Məbləğ böyük olanda fərq olmur mən 5000 manat da çıxarmışam eyni vaxtda gəlib. Ən dəqiq mostbet withdrawal time məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet withdrawal time səhifəsinə baxasan orada hər üsul üçün təxmini vaxtlar yazılıb. Əsas odur ki hesabın təsdiqlənsin yoxsa gecikə bilər. Mən üç ildi mostbet istifadəçisiyəm heç vaxt problem olmayıb.
Ответить